FRISÖR & INTERIÖR/BOKA TID

BOKA TID
husnummer40@gmail.com
0762 54 15 80 - SMS gärna för bokning innan kl 15.15
Halmstadvägen 40 Åled
(Vitt hus med grått tak, skylt finns. Parkera på andra sidan gatan om uppfarten är full. Ta hänsyn till boendes bilar vid parkering)


Prislista 


Klippning inkl tvätt, massage & föning – 370 kr

Färgning- & klippning – fr. 1 150 kr

Bottenfärgning – fr. 800 kr

Bottenfärgning inkl klippning – fr. 1 150 kr

Hårförlängning – fr. 2500 kr

Barnklippning under 10 år – 300 kr

Färgning av fransar – 200 kr

Färgning och plockning av bryn – 250 kr

Uppsättning – fr. 500 kr/h

Brud – fr. 1 500 kr

Ej avbokad tid inom 24h debiteras med 75% av priset.

När du som kund bokar upp en tid för behandling hos oss gör vi ett muntligt avtal. Vi försäkrar dig om att vi reserverar och håller den inbokade tiden till dig och inte säljer den till någon annan. Vi tar ingen deposition vid bokning utan litar på att du som kund respekterar och följer våra bokningsregler samt att du som kund även lämnar korrekta personuppgifter så vi kan nå dig vid behov.

*Avbokning/ombokning av tid skall ske senast kl 12.00 dagen innan det inbokade besöket. Utebliven ankomst utan avbokning samt avbokning kort innan den bokade tiden debiteras * 
SKICKA GÄRNA SMS 0762541580 

Varför tar vi betalt, även om du inte kommer?

När DU beställer tid för behandling så gör vi ett muntlig avtal.
DU köparen förbinder dig att komma till mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling. Jag säljaren förbinder mig då att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så länge DU inte avbeställer tiden tidigt dagen innan så hinner vi inte sälja den till någon annan. Därför är du betalningsskyldig om du inte följer bokningsreglerna.
Som egen företagare är min lön en del av omsättningen, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.
Är du osäker på en tid eller dag vänta hellre med bokningen! Och ring direkt när du vet att du inte kan.. På så vis slipper vi båda hamna i en tråkig situation.