TJÄNSTER

Stylingkonsultation

Vi kommer hem till er och tillsammans gÄr vi igenom bostaden rum för rum. Under genomgÄngen gör vi tillsammans en utförlig prioriteringslista med förslag pÄ ÄtgÀrder som lyfter fram det bÀsta i er bostad. DÀrefter genomför ni sjÀlva ÄtgÀrderna.

Pris: 1500 kr

Foto & Visningsstyling

Vi gör en styling inför fotografering och inför visningstillfÀllet. UtlÄning av textilier, armaturer, blommor, konst, enstaka möbler vid dem angivna tillfÀllerna.

Pris frÄn 2500 kr

 


Homestyling light

Vi utgÄr frÄn era befintliga möbler och kompletterar dem med textilier, armaturer, blommor, konst, enstaka möbler etc.

Pris frÄn 3 000 kr. Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling.

 


Homestyling orginal

Vi tar ett helhetsgrepp pÄ din bostad och förvandlar den till köparens drömbostad. Vi börjar som ovan och kompletterar bostaden med textilier, armaturer, blommor och konst. Vi har ett lager av möbler och vi hyr Àven in möbler frÄn olika leverantörer vid behov.  Pris frÄn 10 000 kr.  Inklusive hyra för inredning i 30 dagar samt en visningsstyling.

Homestyling total

Vi inreder ett helt tomt objekt och förvandlar den till köparens drömbostad. Genom att inreda objektet med möbler, textilier, armaturer, blommor och konst anpassade efter objektet och tÀnkbar köpare. HÀr kan mÄlare plockas in om behov av ommÄlning finns. Vi har ett lager av möbler och vi hyr Àven in möbler frÄn olika leverantörer. 

Pris enligt offert, en visningsstyling ingÄr samt hyra för möbler och inredning i 30 dagar.

 

 

Varje nivÄ och dess innehÄll och pris anpassas efter behov och förutsÀttningar. Vi förmedlar gÀrna vÄra kontakter för mÄlnings-, el-, byggarbete etc.