BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Bröllopspaket
I alla tre paket ingår alltid:

▸ Ett bröllopsmöte - Halmstad eller digitalt
▸ Provfotografering i Halmstad
▸ Full support innan, under och efter bröllopet.
▸ Personligt webbgalleri där ni kan ladda ner och se era bilder, personligt inlogg.
▸ Bröllopsplaneraren & Bröllopsguide

naturen


6 TIMMAR
Jag är med er sex sammanhängande timmar som passar för klädsel, porträtt, vigsel och mingel.
Ingår
20st 10x15 printar

19 000 kr

himlen


8 TIMMAR
Jag finns med er under åtta sammanhängande timmar. Här finns möjlighet att skapa fram minnen från förberedelserna, porträtt och början av erat mingel & bröllopsmiddagen.
Ingår
20st 10x15 printar

22 000 kr

havet


10 TIMMAR
Jag finns med er i hela tio timmar under bröllopsdagen. Fotograferingen startar redan vid förberedelserna och en bit in på festen.
Här går ingenting åt miste.
Ingår
20st 10x15 printar
1 st fine art print 50x50

25000 KR

frågor & svar

Fotograferar du på annan ort?

Jag reser mer än gärna till er bröllopsdag.
Utgår ifrån Halmstad.

Önskas jag till övriga Sverige/Europa tillkommer kostnad resa och ev boende.

Vart finns du?

Jag finns i Halmstad och har en förkärlek för västkusten och dess vackra miljö.

när behöver vi boka?

Ju tidigare desto bättre givetvis. Då jag endast tar ett begränsat antal bröllop per år. Nu har jag börjat boka in bröllop för 2024 och 2025! Ni tar första steget mot en bokning genom att skicka in en bokningsförfrågan eller boka direkt.

Vad händer när vi bokat?

Om jag finns tillgänglig ert datum och allt känns bra för er och mig, skickar jag ett avtal till er via e-post som ni skriver under och godkänner. Det går att göra både digitalt eller via post. När jag mottagit avtalet och ert godkännande kommer en bokningsfaktura på er angivna mail som är på 30% utav ert valda pakets pris. När denna fakturan är betald så har ni er bokning klar. Önskas att den betalas in omgående för att säkra ert datum då förfrågningar kan nu vara hög efter pandemin.

leverans

Jag levererar alltid bilderna digitalt inom 4 veckor till er. Ni får då tillgång till ett privat webbgalleri. Där ni enkelt och i lugn och ro kan titta på era bilder och som ni enkelt kan ladda ner.

Ni får alltid en tjuvtitt några dagar efter bröllopet med ca 10-20 bilder.

* Vid högsäsong kan det tillkomma 2 veckors leveranstid.

Vid förhinder/sjukdom?

Skulle det komma något i mellan för var det än nu må vara, så finns jag här för er. Det är ni som är i fokus, och allt går att lösa.


Jag har ett stort kontaktnät med erfarna fotografer och hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare om jag på något sätt skulle bli sjuk på er dag. Det har aldrig tidigare inträffat och jag tar alltid mina uppdrag på största allvar.

Vad gör vi om det regnar?

Vid gravidfotografering bokar jag gärna om till en annan dag då jag gärna har solen framme vid fotograferingen. Vid bröllopsfotografering så har vi pratat ihop oss om vilka fina ställen som finns i omnejd av er utvalda plats för vigsel/bröllopsfest som vi kan använda oss av. I bland kan molnen och regnet skapa magi.