BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

3 st bröllopspaket:
4 timmar
8 timmar
12 timmar


I alla tre paket ingår alltid:
▸ Ett bröllopsmöte - Halmstad eller digitalt

▸ Full support innan, under och efter bröllopet.
▸ 10 st utvalda fineart printar i 10x15 cm i en personlig låda.
▸ Privat webbgalleri där ni kan ladda ner och se era bilder, personligt inlogg.

naturen


Jag är med er fyra sammanhängande timmar. Tillsammans kommer vi överens om platserna och vad ni önskar få fotograferat.
♥ 200 bilder

15 000 kr

himlen


Jag finns med er under åtta sammanhängande timmar. Här finns möjlighet att skapa fram minnen från förberedelserna tills början av eran bröllopsfest.

Fotografering med era familjer är ett bra tillfälle.

♥ 300 bilder

19 000 kr

havet


Jag finns med er i hela tolv timmar under bröllopsdagen. Fotograferingen startar redan vid förberedelserna ända in på småtimmarna. Jag fångar tal och spex samt er vals. Här går ingenting åt miste.

1 st fine art print 50x50 - 100% bomull

♥ 350 bilder

25 000kr

frågor & svar

Fotograferar du på annan ort?

Jag reser mer än gärna till er bröllopsdag. Fotograferar runt södra Sverige.

Önskas jag till övriga Sverige/Europa tillkommer kostnad resa och boende.

Vart finns du?

Jag finns i Halmstad och har en förkärlek för västkusten och dess vackra miljö.

när behöver vi boka?

Ju tidigare desto bättre givetvis. Då jag endast tar ett begränsat antal bröllop per år. Nu har jag börjat boka in bröllop för 2023 och 2024! Ni tar första steget mot en bokning genom att skicka in en bokningsförfrågan.

Vad händer när vi bokat?

Om jag finns tillgänglig ert datum och allt känns bra för er och mig så skickar jag två avtal med post som ni skriver på och ett skickar ni tillbaka till mig. När jag mottagit avtalet så kommer en bokningsfaktura på er angivna mail som är på 30% utav ert valda pakets pris. När denna fakturan är betald så har ni er bokning klar, önskas att den betald in omgående då förfrågningar kan nu vara hög efter Covid.

leverans

Jag levererar alltid bilderna digitalt inom 4 veckor till er. Ni får då tillgång till ett privat webbgalleri så ni enkelt och i lugn och ro kan titta på era bilder och som ni enkelt kan ladda ner.

Ni får alltid en tjuvtitt några dagar efter bröllopet med ca 10-20 bilder.

* Vid högsäsong kan det tillkomma 2 veckors leveranstid.

Vid förhinder/sjukdom?

Skulle det komma något i mellan för var det än nu må vara, så finns jag här för er. Det är ni som är i fokus, och allt går att lösa.


Jag har själv ett stort kontaktnät med erfarna fotografer och hjälper givetvis till att hitta en likvärdig ersättare om jag på något sätt skulle bli sjuk på er dag. Det har aldrig tidigare inträffat och jag tar alltid mina uppdrag på största allvar.

Vad gör vi om det regnar?

Vid gravidfotografering bokar jag gärna om till en annan dag då jag gärna har solen framme vid fotograferingen. Vid bröllopsfotografering så har vi pratat ihop oss om vilka fina ställen som finns i omnejd av er utvalda plats för vigsel/bröllopsfest som vi kan använda oss av. I bland kan molnen och regnet skapa magi.