BRÖLLOP

FÖREVIGA ER DAG, ETT LIVS ÖGONBLICK. 

PRECIS SOM DEN ÄR.

Att bevara alla dem viktigaste ögonblicken på er stora dag, stora som små! 

Allt från dagens början från förberedelserna tillsammans med vännerna, när ni får klä er så vackert det bara går för den viktigaste dagen i livet och när ni ser er man/fru första gången på bröllopsdagen.

Bröllopsfotograf Jennifer


“Er bröllopsfotografering”

STEG 1

KONTAKT

Varmt välkommen hit. Känner ni – JA hon vill vi ska föreviga vår bröllopsdag så ska ni skicka in en bokningsförfrågan i formuläret här på hemsidan. Vet ni redan nu vilket paket som ni önskar, får ni gärna skriva med detta i er förfrågan.

Jag kommer att återkomma snarast möjligt med en bekräftelse i fall datumet är ledigt och här nedan kommer du till min guide som innehåller mer info om bröllopsfotograferingen.

Här kommer ni även direkt till min bröllopsguide ⇣

bröllopsguide

STEG 2

Bokningsbekräftelse

Hoppas välkomstguiden passade och att det är mig ni önskar fotografera eran dag. Jag kommer nu skicka över ett bokningskontrakt samt en bokningsfaktura på 30% och när den är betald är ni garanterad ert datum.
 
I detta steg bestämmer vi även ett datum för vårt bröllopsmöte där vi går igenom all praktisk information inför er stora dag.

STEG 3

Bröllopsmöte

I varje bröllopspaket ingår en provfotografering vid vårt första möte. Vi träffas och tar en fika samt går igenom era tankar och idéer men även önskemål inför er fotografering. Det viktigaste för mig är att vi känner oss trygga med varandra så när den stora dagen kommer är vi redan bekanta.
Detta är självklart frivilligt, det går också bra med ett didigitaltmöte.

STEG 4

Support inför er stora dag

Det kan lätt bli väldigt stressigt både inför och under den stora dagen och är det något jag är bra på så är det att få er tillbaka till "nuet". Det är viktigt att stanna upp och ta in allt vackert som händer runt omkring er. Jag hjälper därför gärna till med planering och tidsupplägg inför fotograferingen, allt för att minska er stress. Efter många års erfarenhet vet jag att detta är otroligt uppskattat.

STEG 5

Er bröllopsdag

Nu har dagen kommit som ni så länge väntat på, det är eran dag och jag vill att ni ska njuta och uppskatta er dag för varje minut som går. Jag kommer att finnas här för er och jag kommer att fånga stora som små ögonblick.

För att ni ska kunna koppla av helt kommer jag ta mig några minuter med toastparet och gå igenom dagens schema en gång till. Ibland kan en liten förändring skett och då vill jag anpassa mig på bästa möjliga sätt.

STEG 6

LEVERANS

Återigen, GRATTIS! Hoppas ni hade en helt oförglömlig dag. Jag lämnade er bröllopsdag med ett minneskort fullt med härliga bilder.
 
Jag kommer nu att behöva lite tid för att gå igenom alla bilder samt redigera och sätta min touch på dem.
 
Ett smakprov kommer dagarna där på för att ni ska få en känsla av vad som komma skall. Där efter kommer jag leverera era bilder i ett personligt webbgalleri efter ca 2 - 4 veckor.